- Διαφήμιση -

Ο Στέλιος Ηλιόπουλος αποτελεί τον εγκέφαλο στη μεσαία γραμμή του Τέλου Άγρα τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στο SportsPlus για τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πεταλιδίου, καθώς και για τον στόχο της ομάδας του φέτος.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Στο ματς με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου μπήκαμε δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και με συγκέντρωση ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Καταφέραμε στο μισάωρο να πετύχουμε 2 γκολ και να έχουμε σημαντικό προβάδισμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι και προς το τέλος του ημιχρόνου η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να μειώσει το σκορ με πέναλτι και να δώσει άλλη τροπή στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δε μπήκαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο το Πεταλίδι πίεσε, αλλά χωρίς να μας απείλησει ιδιαίτερα.

Μετά το δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε 3 καλές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ. Τελικά το πετύχαμε στο 85′ και ουσιαστικά εκεί νομίζαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι.

Χάσαμε με τη συγκέντρωση μας για 5 λεπτά με αποτέλεσμα να μειώσει ο αντίπαλος και να μας μεταφέρει πίεση στης καθυστερήσεις του παιχνιδιού.Τελικά καταφέραμε να πάρουμε το σημαντικό διπλό και βάσει εικόνας πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια.

Έχουμε ξεχάσει ήδη αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνομαστε στην Κυπαρισσία. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα.

Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή, να πλαισιωθούμε στις θέσεις 3 έως 6 που ουσιαστικά εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας. Έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία και αν αποκτήσουμε ομοιογένεια και δέσουμε σαν ομάδα με τα παιδιά που ήρθαν φέτος, θα έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα μπορεί να βάλει δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.