- Διαφήμιση -

Ο Κανάρης Μπούνας αποτελεί βασικό μέλος της φετινής ομάδας της Ομόνοιας στο θετικό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στη σεζόν. Ο ικανότατος αμυντικός, με τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής, μίλησε στο SportsPlus για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα με φιλοδοξίες που την απαρτίζουν νεαροί παίκτες. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Όσον αφορά την ομάδα μου ξέραμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και ο αντίπαλος, όποτε πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δικαίως η ισοπαλία!!

Είμαστε νέα ομάδα και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα, ακούγοντας προσεκτικά αυτά που μας λέει ο προπονητής μας.

Όσον αφορά τους στόχους, η Ομόνοια θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, να παίζει σωστό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να εντάξουμε όλους τους μικρούς ηλικιακά παίκτες στην ομάδα μας, ώστε να έχουμε ένα σωστό και ανταγωνιστικό σύνολο!!!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.