- Διαφήμιση -

Ο Άρης Ηλιόπουλος ήταν ο σκόρερ της Αναγέννησης στο 1-1 με την ΑΕΚ Καλαμάτας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο ικανότατος επιθετικός μίλησε στο SportsPlus για το προχθεσινό παιχνίδι και γενικά για την ομάδα της Αναγέννησης.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

“Αν εξαιρέσουμε το ματς με Ηρακλή και όλο αυτό που έγινε με τα δελτία που δεν είχαμε, χάσαμε το ματς με Πανιώνιο από 2 στημένες φάσεις.

Έχοντας μείνει πίσω στην προσπάθεια που κάνουμε για μια άνετη παραμονή, χρειαζόμασταν την νίκη με ΑΕΚ. Ξέραμε ότι θα παίξουμε έναν δύσκολο αγώνα με μια ομάδα που ξεκίνησε με υψηλούς στόχους και με ένα πλήρες ρόστερ.

Ξεκινήσαμε νωθρά στην αρχή, αλλά δεν απειληθήκαμε, πέρα από κάτι μακρινά σουτ όπου θες αρκετή τύχη όταν έχεις απέναντι σου έναν καλό τερματοφύλακα.
Το γκολ που βάλαμε μπήκε νωρίς και κάπου εκεί είναι που σκέφτεσαι το τρίποντο και οπισθοχωρείς. Αυτό το λάθος κάναμε και δώσαμε χώρο στους αντιπάλους μας να μας πιέσουν και να μας αποσπάσουν το Χ, πάλι με στημένη φάση όπου θέλουμε βελτίωση.

Οπως βλέπουμε πολλές ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα και κάθε γκολ είναι κρίσιμο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για προσπάθεια καθώς παίζαμε τρείς παίκτες με ενοχλήσεις τραυματισμων. Καλό κλιμα και διάθεση υπάρχει και είναι θέμα χρόνου να ανεβούμε στην βαθμολογία.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.