- Διαφήμιση -

Αφιερωμένη στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού η 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την περίοδο 2021-2022 ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο 16 &17 Οκτωβρίου, με αγώνες του πρωταθλήματος Κ-20 (Νεανίδων).
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 23 & 24 Οκτωβρίου, εκτός της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-20, θα έχουμε και την πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής- Περιφερειακό Γυναικών και στους δύο ομίλους.
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΓΑΣ ΠΑΜΒΑΧΑΪΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, θα μεταδοθεί ζωντανά και διαδικτυακά, στο πλαίσιο της συμφωνίας της ΕΣΠΕΠ με την εταιρεία LIFE.
Με αφορμή πως ο Οκτώβριος αποτελεί μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, η Ένωση όπως άλλωστε πράττει κατά τακτά διαστήματα, μέσω του αθλητισμού θα στείλει ένα κοινωνικό μήνυμα
Συγκεκριμένα, με αφορμή ότι η 25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αφιερώνει την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, στην ευαισθητοποίηση και την πρόληψη.
Με σύνθημα «Μάθε–Πρόλαβε–Αντιμετώπισε», συνδυάζουμε τα δικά μας αθλητικά άλματα με το «Άλμα Ζωής», για ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Μία ημέρα με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό οι ομάδες μπορούν, να αγωνιστούν έχοντας ροζ κορδέλα στη φανέλα τους.
Γιατί η Πρόληψη και ο αθλητισμός στη ζωή μας, είναι στάση Ζωής, Νίκη ζωής!

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.