- Διαφήμιση -

Σε ενα δυνατό φιλικό αναμετρήθηκαν Δίων Κυπαρισσίας και ΓΣ Γαργαλιάνων, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 60-47. Οι γηπεδούχοι θέλουν δουλειά ακόμη για να είναι έτοιμοι για την έναρξη της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό είναι λογικό καθώς αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τους Καραγιαννίδη και Φάνη Κλεφτάκη να εκτίουν τη στρατιωτική τους θητεία στην Τρίπολη.

Πριν λίγο καιρό αποχώρησε άλλωστε, ο Ιωάννου, που προοριζόταν για βασικός πλειμέικερ και απαιτείται δουλειά για να βρεθεί η συνοχή.

- Διαφήμιση -

Οι ηττημένοι του φιλικού, στάθηκαν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα υψηλότερης κατηγορίας. Η φιλοδοξία τους άλλωστε, είναι να κατακτήσουν τον τίτλο στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Δεκάλεπτα: 19-9, 34-21, 43-26, 60-47

Δίων Κυπαρισσίας (Ρουστέμης): Κωνσταντινόπουλος 2, Γιαννόπουλος Η. 8, Κλεφτάκης Φ. 2, Μπουσιούτας, Λαμπίρης 4, Καμαρινός 9, Τζαγκισβίλι 9, Καραγιαννίδης 14(2), Μίχος 4, Κλεφτάκης Δ. 3(1), Δημητρακάκης 2, Γιαννόπουλος Χ. 4

ΓΣ Γαργαλιάνων (Δημητρόπουλος): Τσαγκάρης Ν., Τσικούρης 11(1), Τσαγκάνης 8, Τσαγκάρης Λ. 4, Βούλγαρης 12, Αναστασοπουλος, Σίδερης 3(1), Γεωργανάς 9

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.