- Διαφήμιση -

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε ο Απόλλωνας απέναντι στην Ομόνοια, μένοντας στο 0-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά η Ομόνοια στάθηκε άψογα αμυντικά και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα από το 64′ και την αποβολή του Γαβρά με δεύτερη κίτρινη.

Στα του αγώνα, ο Καρύδης απείλησε με ένα σουτ στο 18′, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 28′ ο Μανωλόπουλος έπιασε δυνατό σουτ με τον Σταματίου να μπλοκάρει.

- Διαφήμιση -

Στο τέλος του ημιχρόνου η Ομόνοια απείλησε με τις κεφαλιές του Μπάλα και του Τζανετάκου, οι οποίες κατέληξαν στα χέρια του Γιακουμή και άουτ, αντίστοιχα.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος ανακάτεψε την τράπουλα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ρίχνοντας στο ματς τους Πουλουπάτη και Αγγελόπουλο.

Στο 60′ είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με το φάουλ του Μανωλόπουλου να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σταματίου.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Απόλλωνας έχει 7 βαθμούς και η Ομόνοια 3, με ισάριθμες ισοπαλίες.

Απόλλων Καλαμάτας (Σακελλαρόπουλος Π.): Γιακουμής Π., Μπούνας, Αδαμόπουλος (65′ Κουρετζής), Νικολόπουλος, Κώστας (46′ Αγγελόπουλος), Κοσμόπουλος, Καρύδης, Καραΐσκος (46′ Πουλουπάτης), Πανταζής, Μανωλόπουλος, Γιακουμής Ι.

ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Σταματίου, Κοστρίβας, Μπούνας, Δημητρίου, Γαβράς (65′ Διονυσόπουλος), Μπάλας, Μπαζάνης, Τάφα, Μάλαμας (82′ Α. Κωστόπουλος), Γεωργόπουλος (55′ Μπαρσελό), Τζανετάκος (65′ Διονυσόπουλος).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.