- Διαφήμιση -

Τον τίτλο του πρωταθλήματος των Νεανίδων εξασφάλισαν τα κορίτσια του ΑΕΠΣ Άρι Καλαμάτας που επικράτησαν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, εκτός έδρας της Άμιλλας Τρίπολης με σκορ 66-45. Τίτλος που ήρθε απόλυτα δίκαια μιας και η ισχυρή καλαματιανή ομάδα δεν επέτρεψε σε Άμιλλα και Πελασγό να διεκδικήσουν τα σκήπτρα σε επίπεδο ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ δείχνοντας “γεμάτη” και ποιοτική σε όλες σχεδόν τις θέσεις. Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που θεωρούν ότι, μετά την συνεργασία με την Καλαμάτα 80, μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νάστος, Τσιμπούρης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-13, 16-28, 29-55, 45-66
ΑΜΙΛΛΑ 2000 (Τσουκαλάς, Χρονόπουλος): Σαραντοπούλου 4, Μίχαλου 12(2), Μίχα, Μάγκλαρη 9(1), Κοκκώνη, Παναγιωτοπούλου 14, Σιάμπου 2, Παπαζαφειροπούλου 4.
ΑΕΠΣ ΑΡΙΣ ( Μακογιάννης): Ευτυχιάκου 17(3), Χρονοπούλου 9(1), Γκατζιώλη 20(3), Μπρούμα, Κάρτσωνα, Παπαδοπούλου 8, Καπότη 4, Φραγγέα 8.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.