- Διαφήμιση -

Ειναι ενας νέος άνθρωπος, γεμάτος γνώσεις και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Εκτός των άλλων, είναι και διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας, του περιοδικού που εκδίδεται κάθε χρόνο.

Οραματίστηκε την ίδρυση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ο οποίος δε θα περιορίζεται στις γραμμές του γηπέδου, αλλά θα συνδυάζει το ποδόσφαιρο με το κοινωφελές έργο και τον ακτιβισμό.

- Διαφήμιση -

Τα κατάφερε πολύ καλά και ο Κυπάρισσος FC αποτελεί έναν σύλλογο πρότυπο, του οποίου είναι πρόεδρος.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Ανδρέα Ηλιόπουλο, γέννημα θρέμμα της Κυπαρισσίας, με σπουδές και στο αθλητικό μάνατζμεντ και πολυσχιδή δραση.

Ο Ανδρέας μίλησε στο SportsPlus για το όλο εγχείρημα του Κυπάρισσου.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

“Έπειτα από μια άνευ προηγουμένου αποχή που επηρέασε αγωνιστικά και ψυχολογικά όλους μας, ξεκινήσαμε τέλος Αυγούστου την προετοιμασία μας με καθημερινές βραδινές προπονήσεις.

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί άριστο κλίμα και η μαζική συγκέντρωση στις προπονήσεις φανερώνει το μεγάλο “θέλω” των ποδοσφαιριστών.

Το προπονητικό τιμ έχει βελτιώσει σημαντικά την φυσική κατάσταση των παικτών και η οφθαλμοφανης βελτίωση που παρατηρούμε σε όλα τα επίπεδα μας γεμίζει με συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Εν αντίθεση με πέρσι που δώσαμε έμφαση στη ποσότητα, οι φετινές μεταγραφές ήταν λίγες και ποιοτικές, Ωστόσο δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Θεωρείται δεδομένο πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα ακολουθήσουν 3-4 προσθήκες που θα προσδώσουν βάθος, ποιότητα και εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό.

Επιπρόσθετα, θα αγωνιστούμε για πρώτη φορα στο θεσμό του Κυπέλλου. Έχουμε μπροστά μας μια αναμέτρηση πρόκληση από εκείνες που αλλάζουν το ρου της ιστορίας, που μεγαλώνουν την φανέλα και το πρεστίζ του συλλόγου, που δίνουν ταυτότητα σε μια γενιά φιλάθλων και δημιουργούν ένα πυρήνα οπαδών. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, παίζοντας ελεύθερα και γνωρίζοντας πως το άγχος είναι ολοκληρωτικά με την πλευρά του αντιπάλου.

Θέλουμε φυσικά τον κόσμο κοντά μας ωστόσο θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται, καθώς οι περιστασεις το επιβάλλουν.

Η διοίκηση ανανέωσε δωρεάν όλα τα εισιτήρια διαρκείας των περσινών κατόχων ανταποδίδοντας την στήριξή που έλαβε από την τοπική κοινωνία.
Συνεχίσαμε τις εθελοντικές δράσεις με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (όπως πέρσι στους πλημμυροπαθεις της Καρδιτσας) στις πυροπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας με την ανταπόκριση του κοινού στο εγκάρδιο αυτό κάλεσμα να είναι συγκινητική.

Θα ήθελα κλεινόντας να ευχαριστήσω το site για την τακτική προβολή της ομάδας μας. Κατανοείτε πλήρως το σκεπτικό μας και προβάλλετε με ορθό τρόπο το ρεπορτάζ και την ειδησεογραφία των εξελίξεων. Είναι σα να βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου.

Εύχομαι η νέα αγωνιστική σεζόν να ολοκληρωθεί με υγεία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, κάτω από πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες.
Ο αθλητισμός οφείλει να ενώνει και να αναδεικνύει τις αξίες που πρεσβεύει σε κάθε του έκφανση από τα μικρότερα μέχρι τα υψηλότερα κλιμάκια του.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.