- Διαφήμιση -

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η διοίκηση της Καλαμάτα 80 προσθέτοντας στο δυναμικό της ομάδας τον 32χρονο σουτινγκ γκαρντ Γιώργο Μαθιόπουλο. Μπορεί να βρέθηκε μια ανάσα από την παραμονή του στον Πολύβιο Μεγαλόπολης ωστόσο οι ιθύνοντες του καλαματιανού σωματείου έκαναν ότι χρειαζόταν για να εξασφαλίσουν το OK του παίκτη ισχυροποιώντας την γραμμή πυρός των “Λύκων”. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο 32χρονος γκαρντ δήλωσε χαρακτηριστικά… “Για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους επέλεξα να μην πηγαινοέρχομαι στην Μεγαλοπολη για τον Πολύβιο. Θέλω να πω για τους ανθρώπους στην ομάδα εκεί, που κάνουν μια σπουδαία προσπάθεια με αγάπη και μεράκι, ότι τους ευχαριστώ για όλα.
Ο Coach Κορογώνας είναι η λόγος της επιστροφής μου στην ομάδα της Κ80. Με έπεισε για το πλάνο που υπάρχει. Αυτό της παρουσίας των νέων ταλαντούχων παιδιών και της συνϋπαρξης με κάποιους έμπειρους. Στόχος μας να καταφέρουμε ότι και στο παρελθόν, δηλαδή τον τίτλο και την άνοδο στην Γ εθνική”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.