- Διαφήμιση -

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Αποφάσισα να σταματήσω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί αποφάσισα να γυρίσω σελίδα στην ζωή μου. Συγκεκριμένα θα φοιτησω στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° εδώ στην Καλαμάτα σε δύο σχολές (Διοίκηση και οικονομία στον τομέα του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο και Προπονητική) θεωρώ οτι γνωρίζω πολύ καλά τί ακριβώς χρειάζεται να δώσω στο άθλημα ώστε να μην βιώσουν νέοι ποδοσφαιριστές τα λάθη που βίωσα εγώ σαν ποδοσφαιριστής. Σε όλο αυτό βοήθησε και η ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Ελλάδας όπου δεν με εκφράζει πλέων ο τρόπος προσέγγισης των ομάδων και τα συμβόλαια που δίνονται είναι μη βιώσιμα για έναν επαγγελματία παίκτη που σέβεσαι τον εαυτό του και την καριέρα που έχει κάνει (μικρή μεγάλη).

Επέλεξα Εράνη Φιλιατρών γιατί η προσέγγιση των ανθρώπων ήταν πραγματικά άκρως επαγγελματικη έδειξαν με το παραπάνω οτι με θέλουν και στο πρόσωπό μου βλέπουν κίνητρο να έρθουν νέοι ταλαντούχοι παίκτες και να βελτιωθούν οι ήδη υπάρχοντες. Έπαιξε βέβαια σημαντικό ρόλο ο Σωτήρης ο Λυμπεροπουλος όπου έχουμε μια σημαντική φιλία και τον εμπιστεύομαι.

Υπόσχομαι στον κόσμο των Φιλιατρών οτι θα δώσω το 100% μου στο γήπεδο. Το γεγονός οτι σταματάω επαγγελματικά το ποδόσφαιρο δεν σημαίνει πως χαλαρώνω στους στόχους και την συγκέντρωση μου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.