- Διαφήμιση -

Τον ικανότατο μέσο Ηλία Φλέσσα πρόσθεσε στο δυναμικο της η ΑΕΚ Καλαμάτας. Ο 30χρονος χαφ αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στο νευραλγικό χωρο της μεσαίας γραμμής των κιτρινόμαυρων.

Τελευταία ομάδα του Ηλία Φλέσσα ήταν ο Πανιώνιος Καλαμάτας από τον οποίο αποκτήθηκε, ενώ έχει περάσει από πολλές μεσσηνιακές ομάδες με επιτυχία.

- Διαφήμιση -

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας

Η ΑΕΚ Καλαμάτας ανακοινώνει μια σημαντικότατη μεταγραφή ! Ο δικέφαλος της Μεσσηνίας ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο 31 χρονών μέσο Ηλία Φλέσσα !! Οι συστάσεις περιττές αφού έχει αγωνισθεί με επιτυχία μεταξύ άλλων στις ομάδες των ερασιτεχνών Καλαμάτας, Παμίσου, Ακρίτας Κορώνης, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Εράνη Φιλιατρών, ενώ έχει αγωνισθεί και στην Αθήνα στην ομάδα της Αθηναϊδας Α’ τοπικής κατηγορίας !! Η προσθήκη του Φλέσσα θα προσθέσει τον δυναμισμό και την εμπειρία που θα χρειαστεί η ομάδα μας ! Ηλία καλώς ήρθες στην οικογένειά μας!!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.