- Διαφήμιση -

Ολυμπιακός “πυροβόλησε” τον Ατρόμητο στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε απίστευτες ευκαιρίες για ένα γκολ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία στην πρεμιέρα της Superleague.

Οι Πειραιώτες “πέταξαν” το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο το δοκάρι τους γλίτωσε κι από ένα γκολ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν με απώλεια βαθμών το φετινό πρωτάθλημα.

- Διαφήμιση -


Εξαιρετικά στημένοι στην άμυνα οι Περιστεριώτες, που θα μπορούσαν και να “κλέψουν” το ματς στις αντεπιθέσεις, αλλά ήταν κι αυτοί “άσφαιροι” στην πρώτη αγωνιστική.

Το παιχνίδι
Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλά “κλεισμένος” στην περιοχή του και δεν επέτρεψε τη δημιουργία στους Πειραιώτες, οι οποίοι και δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ.

Ένα αδύναμο πλασέ του Τικίνιο στο 9′ και ένα κακό σουτ του Ρόνι Λόπες στο 28′, ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφθασαν πιο κοντά στο γκολ, με τον Κουλούρη να μην μπορεί να νικήσει εξ επαφής τον Βάτσλικ στο 10′ και τον Μουνίθ να έχει δοκάρι στο 27′ με σουτ από μακριά, που έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός “πίεσε” περισσότερο την άμυνα του Ατρομήτου και “έκλεισε” τον αντίπαλό του στα καρέ του, έχοντας πολλές τελικές για να πετύχει ένα γκολ. Στο 64′ οι Πειραιώτες είχαν τριπλή ευκαιρία με τους Ελ Αραμπί, Σισέ και Εμβιλά να μην μπορούν να σκοράρουν, ενώ στο 71′ ο Ελ Αραμπί σούταρε ανενόχλητος πάνω στον Πίριτς, μετά από ωραίο “κατέβασμα” της μπάλας του Τικίνιο.

Στο 78′ ο Ονιεκούρου με τακουνάκι από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ελ Αραμπί έβαλε άσχημα το πόδι του και έχασε κι αυτός την ευκαιρία.

Η μεγαλύτερη φάση στο ματς ήρθε πάντως στο 87′ όταν ο “μαγικός” συνδυασμός των Βαλμπουενά και Ονιεκούρου έφερε τον Νιγηριανό απέναντι από τον Πίριτς, αλλά το γύρισμά του σε κενή εστία οδήγησε σε ένα απίστευτο.. τσαφ του Τικίνιο, στην προσπάθειά του να βάλει με προβολή το γκολ.

Ο Ολυμπιακός “απείλησε” και στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά τόσο ο Ανδρούτσος, όσο και ο Κούντε δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις δικές τους στιγμές για ένα νικητήριο τέρμα.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν έτσι με το… αριστερό το φετινό πρωτάθλημα, αφού έχασαν βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική της Superleague, μένοντας στο 0-0 και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο “Καραϊσκάκης”.

Οι συνθέσεις στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Καρμπόβνικ (69′ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (68′ Κούντε), Εμβιλά, Λόπες (46′ Ονιεκούρου), Βαλμπουενά (88′ Αλγκασίμ Μπα), Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Κ. Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (82′ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης (68′ Μπεντινέλι), Μουνίθ (89′ Νάτσος), Κουλούρης.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.