- Διαφήμιση -

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Καλαμάτα απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ το απόγευμα του Σαββάτου, στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας.

Οι μελανόλευκοι χτύπησαν στο τέλος των δύο ημιχρόνων. Στο 45′ ο Λουπάνο έκανε εξαιρετική ενέργεια και προωθήθηκε αφού έδωσε τη μπάλα στον Νάνι, αυτός στον Παυλίδη ο οποίος σεντραρε ωραία και ο κεντρικός αμυντικός έστρωσε με κεφαλιά τη μπάλα στον Λουκίνα που με το στήθος μπήκε ουσιαστικά με τη μπάλα στα δίχτια.

- Διαφήμιση -

Στο 90′ ο Ασαμόα κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόφσκι για το τελικό 2-0.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα κατά τα 10/11 σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η μόνη αλλαγή ήταν στην κορυφή της επίθεσης με τον Λουκίνα να ξεκινά αντί του Μαρκόφσκι.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Καπούταγλης (22’ Ταΐρης, 52΄Κούτς, 85’ Καραχάλιος), Μαβινγκά (80’ Ασαμόα), Λουπάνο (60’ Μπακαγιόκο), Τσελεπίδης (85’ Μπούνας), Κωνσταντινόπουλος (60’ Τάτος), Παπατόλιος (46’ Τσαγκαλιδης), Παυλίδης (46’ Αναστασόπουλος), Σκεντεράι (46’ Ματέους), Νάνι (67’ Μοζέρ), Κόκκορης (80’ Βάλισον), Λουκίνας (46’ Μαρκόφσκι).

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Καραργύρης (57’ Νίκας), Κινκουέ (57’ Μπαγκαλιάννης), Μαυρουδής (61’ Ντοη), Ξενιτίδης, Βοίλης, Πινακάς, Κωστή, Νίκολιτς, Τσέλιος, Αποστολόπουλος (57’ Κίτσος), Καλογερόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.