Ο Βαγγέλης Λιόλιος με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 335 ψήφων σε 605 έγκυρα, είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ. Ο Παναγιώτης Φασούλας έλαβε 180 ψήφους και μπήκε στη νέα διοίκηση, ενώ ο Αγγελος Παπανικολάου με 90 ψήφους έμεινε εκτός διοίκησης

Σαρωτική ήταν και η επικράτηση του συνδυασμού του νέου προέδρου στους συμβούλους, αφού στους άλλους 16, βγάζει τους 13! Συγκεκριμένα τους Δήμο Ντικούδη, Βασίλ Ντάκουρη, Αννα Κωνσταντινίδου, Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρλαφέκα, Ιωάννη Ηλιόπουλο, Νίκο Ζεϊμπέκη, Χρήστο Βασιλιεάδη, Τρύφωνα Δίτσιο, Λάμπρο Τάκη, Νίκος Νικολόπουλος, Δημήτρη Ευαγγέλου και Ιωάννης Πεταλωτή! Εκλέχτηκαν ακόμα οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Φάνης Χριστοδούλου και ο ανεξάρτητος Τάσος Δελημπαλταδάκης.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εκλέχτηκε και εκπρόσωπος της ΕΟΚ στην ΕΟΕ με αναπληρωματικό τον Ρεντζιά. 

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν τακτικά μέλη οι Πασσιάς, Γιαννουλάκης και Γραμματικού, όλοι από τον συνδυασμό του Βαγγέλη Λιόλιου και αναπληρωματικοί οι Καββαδάς και Δένδης.

basketa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.