- Διαφήμιση -

Τη φιλική νίκη με 6-3 επί του Ολυμπιακού Ανάληψης πανηγύρισε ο Πανθουριακός το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Το σκορ άνοιξε ο Κακαλής μετά από εξαιρετική κάθετη του Βασιλόπουλου, για να απαντήσουν άμεσα οι φιλοξενούμενοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαθεοδώρου.

- Διαφήμιση -

Το 2-1 έκανε ο Πουλάκος με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Κουρούπη, για να γράψει το 3-1 ο πολύ καλός και σήμερα ο Ζαραφέτας. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 3-2, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Παπαθεοδώρου από δεξιά και γύρισμα στον Τσώνη προ κενής εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-2 με κοντινή προβολή του Οδεμισιώτη και το 5-2 με ωραία ενεργεια και σουτ του Πουλάκου. Το 6-2 έκανε ο ίδιος παίκτης με δεύτερη κεφάλια για να ολοκληρώσει το χατ τρικ του.

Το τελικό 6-3 διαμόρφωσε με υπέροχη ενέργεια ο Κοντομανωλόπουλος.

Πανθουριακός (Καλόμαλος): Κόκκαλης, Κακαλής, Καλογερόπουλος, Οδεμισιώτης, Γιαννακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζαραφέτας, Μιχαλέας, Κουρούπης, Πουλάκος

Αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντακόπουλος, Δημόπουλος, Αναστασίου, Ράπτης, Φαββατάς

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσίποδας, Ξυδιάς, Κακογιάννης, Δημητρακόπουλος, Λιόλιος, Τσώνης, Καλογερόπουλος Γ., Σπυρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Κοντομανωλόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Βλάχος, Δημητρίου, Γιαννόπουλος, Σπύρος, Χριστόπουλος, Θεοδοσόπουλος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.