- Διαφήμιση -

Με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και τον Βιτάλ να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύνρης του Μπρούνο Άλβες στην πρεμιέρα της Superleague αύριο (11/9, 20:30).

Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (Σάββατο 11/09, 20:30) πρεμιέρας του στο πρωτάθλημα της Superleague κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Μπρούνο Άλβες στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

- Διαφήμιση -

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο, ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Μπεκ και θεραπεία ο Χατζηγιαννάκης, ενώ απών θα είναι και ο Λούκα Βιγιαφάνιες, λόγω τιμωρίας από την περασμένη σεζόν.

stop
Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε 22μελή αποστολή για τον αγώνα στην οποία συμπεριέλαβε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, αλλά και τους υπόλοιπους έξι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Την «πράσινη» αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.