- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Αγαπητοί φίλαθλοι
Με το πέρας του φιλανθρωπικου αγώνα μεταξύ της ομαδος μας κ την ομάδα φιλων Ν. Λυμπεροπουλου με σκοπό την ενίσχυση του Κ.Υ.Φιλιατρών αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια για μια ακόμη φορά όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του.
Ευχαριστούμε τους διεθνής παίχτες από την ομάδα φίλων Ν. Λυμπεροπουλου: Νικοπολιδη Αντώνη, Κυργιακο Σωτήρη, Καψη Μιχάλη, Καραγκουνη Γιώργο, Μπασινα Άγγελο, Κατσουρανη Κώστα, Κωστούλα Αθανάσιο, Λακη Βασίλειο, Καφέ Παντελή, Φωτακη Γεωργιο, Παπαδοπουλο Δημήτριο, Χαλκια Κωνσταντίνο, Κατσουλη Σάκη, Λυμπεροπουλο Σωτήρη, Λυμπεροπουλο Κωνσταντίνο.

- Διαφήμιση -


Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Τριφυλίας για την πολύτιμη βοηθεια του καθώς κ προσωπικά το Δήμαρχο κ. Λεβεντακη Γεωργιο για την οικονομική συνδρομη με το ποσο των 1000€. Τον αντιδήμαρχο κ. Φρουσο Νικολαο για το δείπνο που παρέθεσε, το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης την επιχείρηση ΚΟΑ για την φιλοξενία και το μεσημεριανό γεύμα που παρέθεσε στους πρώην διεθνής ποδοσφαριστες και την επιχείρηση capriccio cafe bar για την φιλοξενία της σ αυτούς.


Ευχαριστουμε τους διαιτητές: κ. Μπλανα Γεωργιο, κ Χρονοπουλο Γεωργιο, Μιχαλοπουλο Αντώνη, Καραμπετσο Χρήστο, Αντωνοπουλο Κωνσταντίνο για την αφιλοκερδή παρουσια τους.


Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Λυμπεροπουλο για άλλη μια φορά καθώς κ ολους εσάς τους φιλάθλους για την στήριξη σας και οικονομικά αλλά κ με την παρουσία σας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.