- Διαφήμιση -

“Τρέλα” επικράτησε στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Έντισον Καβάνι αφήνει το Νο 7 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε λύση και πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάρει τελικά το νο. 7. Η είδηση έφερε.. παροξυσμό στους οπαδούς της ομάδας, που “έσπασαν” το ρεκόρ ημερήσιων πωλήσεων μιας φανέλας μέσα σε τέσσερις ώρες!

- Διαφήμιση -

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν… ντου στο e-shop, εξαφανίζοντας τη φανέλα με το νο 7. Μόλις σε 4 ώρες, η φανέλα του Πορτογάλου επιθετικού έκανε “φτερά”, καθιστώντας έτσι τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις τον 4ο αθλητή στην ιστορία που σπάει το ρεκόρ συλλόγου σε πωλήσεις σε φανέλες στο πρώτο 24ωρο της μετεγγραφής του, μετά τους Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Τομ Μπρέιντι (Tampa Bay Buccaneers) και Λεμπρόν Τζέιμς (LA Lakers).


Ο συνολικός τζίρος που κατέγραψε η συγκεκριμένη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις πρώτες 12 ώρες της πώλησης της, ξεπέρασε τα 37 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να γίνει το προσεχές Σάββατο (11.09.2021), στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Νιούκαστλ (17:00, Cosmotesports1HD).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.