- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει τις μηχανές του, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Πρασινίζει κι ο Ματέους Βιτάλ.

Ο Παναθηναϊκός άργησε πολύ να προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει εξαπολύσει μία αντεπίθεση κι είναι έτοιμος να φέρει δύο ποιοτικούς παίκτες στην Ελλάδα, ενώ παλεύει και για τη μεταγραφική έκπληξη με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

- Διαφήμιση -

Οι “πράσινοι”, οι οποίοι έχουν “κλείσει” τον Λούντκβιστ, επικύρωσαν τελικά τη συμφωνία με την Κορίνθιανς για τον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος ετοιμάζεται να έρθει Αθήνα για τις υπογραφές.


Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα έρθει με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τσεκάρει την περίπτωση του και να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτηση του, παρότι αρχικά είχε κάποιους ενδοιασμούς για το αν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι θα καλύψουν στο ακέραιο το συμβόλαιο του, ενώ όσον αφορά την οψιόν αγοράς που θα προβλεφθεί για το καλοκαίρι του 2022, αυτή θα είναι ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, δείγμα του πόσο πιστεύουν οι άνθρωποι της Κορίνθιανς στις δυνατότητες του Ματέους Βιτάλ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.