- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

Μπαράζ ανανεώσεων από όλα τα παιδιά της ομάδας του Παπαφλέσσα Χώρας, που συμφώνησαν να βοηθήσουν με την συμμετοχή τους και την προσφορά του την ομάδα του Χωριού τους. Συγκεκριμένα στην ομάδα παραμένουν οι: Κυριακόπουλος Παναγιώτης, Γρηγορόπουλος Τάσος, Τσοπελας Ιωαννης,Τσαναλίαι Λεντιάνο , Ντότσι Διονύσης, Μαθιόπουλος Αλέξανδρος Λίτσας Ηλίας. Οι διοικούντες τους ευχαριστούν και τους εύχονται υγεία και επιτυχίες.

- Διαφήμιση -

Επίσης ανεβαίνουν στην μεγάλη ομάδα από την ακαδημία οι παίκτες Μπουρλούκας Βασίλης, Σπυρόγιαννης Αντώνης και Γαϊτάνης Νίκος, τρία παιδιά διαμάντια με πολύ ταλέντο και όρεξη. Οι διοικούντες από την μεριά τους, ευχαριστούν την Αθλητική Ακαδημία Χώρας για την ανάδειξη και παραχώρηση των παικτών και δηλώνουν πως ‘’ένα όνειρο ετών, γίνεται πράξη, με την εξέλιξη παικτών από την ακαδημία να ξεπηδούν στην μεγάλη ομάδα. Τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες και ντεμπούτο το συντομότερο!’’.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.