- Διαφήμιση -

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο με μία δύσκολη ευρωπαϊκή μάχη στο Δουβλίνο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δοκιμάζεται απόψε (21:45, OPEN, newsit.gr) στην έδρα της Μποέμιαν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης ενόψει και της ρεβάνς που θα γίνει σε μία εβδομάδα στην Τούμπα.

- Διαφήμιση -

Τα πλάνα του Λουτσέσκου
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Βαρέλα και Μιχαηλίδη να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ. Ο Ροντρίγκο θα βρίσκεται στα δεξιά της άμυνας κι ο Βιεϊρίνια στα ριστερά.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Εσίτι με τον Σβαμπ, ενώ οργανωτής θα είναι ο Καγκάβα. Στα εξτρέμ θα βρίσκονται οι Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ολιβέιρα.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.