- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00, MEGA, newsit.gr) τη Λουντογκόρετς στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το τρίτο από τα έξι βήματα που χρειάζεται για να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει στη διάθεση του τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος μετά την πρόσφατη θλάση που υπέστη.

- Διαφήμιση -

Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με σχήμα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Τζολάκης. Στην άμυνα οι Σεμέδο και Παπασταθόπουλος έχουν τον πρώτο λόγο για τις θέσεις των στόπερ και οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος για τις θέσεις των μπακ. Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Καμαρά, Εμβιλά και Κούντε, ενώ την τριάδα στην επίθεση θα συνθέσουν οι Μασούρας, Βαλμπουενά και Χασάν.


Στην αποστολή βρίσκονται 23 παίκτες, που είναι οι εξής: Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν από τη Σκωτία. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Champions League το νικητή του ζευγαριού Μάλμε-Ρέιντζερς.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.