
Στον Δίωνα Κυπαρισσίας θα αγωνίζονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι Φάνης Κλεφτάκης και Ηλίας Γιαννόπουλος. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης… “Το τμήμα Basket του Δίωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κλεφτάκη Θεοφάνη 1,90εκ guard (SG) και τον Γιαννόπουλο Ηλία 1,95εκ SG/SF.
Ο δικός μας Φάνης για άλλη μία χρονιά θα προσφέρει στην ομάδα μας αγωνιστικά με τις εκπληκτικές του ικανότητες αλλά και τον απίστευτο ζήλο του.
O Ηλίας βασικό στέλεχος από τις ακαδημίες της ομάδος και από τους βασικούς συντελεστές στις επιτυχίες αυτών αλλά και μέλος στην αντρική ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια
Σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Μιλάμε για δύο αθλητές που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους στον σύλλογο της Τριφυλίας και η παραμονή τους αφήνει θετικότατο πρόσημο. Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του Κλεφτάκη, παίκτης ο οποίος δίνει λύσεις στην περιφέρεια και αποτελεί πολύ καλό αμυντικό, είναι θέμα που θα απασχολήσει το τεχνικό επιτελείο αλλά και την διοίκηση.