- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (21/7) την Νέφτσι Μπακού στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για το ματς.

Χωρίς άλλα προβλήματα -πλην των γνωστών τραυματιών και όσων είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας- θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νέφτσι Μπακού αύριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει μετά την απογευματινή προπόνηση την αποστολή στην οποία πήρε μαζί 24 ποδοσφαιριστές.

- Διαφήμιση -

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Τζολάκης, Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Αγκ. Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.