- Διαφήμιση -

Ο τεχνικός της Νέφτσι Μπακού, Σαμίρ Αμπάσοφ, αποθέωσε τον Ολυμπιακός ενόψει της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Έτοιμη για μάχη θα είναι η ομάδα της Νέφτσι, όπως δήλωσε ο Σαμίρ Αμπάσοφ, ο οποίος όμως δεν κρύφτηκε και αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και την μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία της ελληνικής ομάδας.

- Διαφήμιση -

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε με πολλά λόγια για μια ομάδα με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ήδη μαθημένοι να παίζουν σε μεγάλα τουρνουά και το γεγονός ότι έχουν αποκλείσει την Άρσεναλ τα λέει όλα. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από μία ομάδα με παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας, Καταλαβαίνουμε κόντρα σε ποιον παίζουμε, αλλά νιώθουμε καλά για τον εαυτό μας. Είναι πιθανό να προβλεφθεί το σενάριο του αγώνα, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά» δήλωσε αρχικά ενόψει της αναμέτρησης και προσέθεσε.


«Στον αγώνα με την Ντιναμό κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία ο αντίπαλος δεν αξιοποίησε. Όμως τώρα αν τα επαναλάβουμε δεν θα υπάρχει επιστροφή και θα αποκλειστούμε. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να έχουμε πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολλά δυνατά φιλικά φέτος. Έχουμε αρκετές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, δε χρειάστηκε να μιλήσουμε με κάποιον για να μας βοηθήσει. Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα, η ένταση πέρασε μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό, θέλω να μεταφέρω την ηρεμία και στην ομάδα και να παραμείνω ήρεμος και μετά τον αγώνα».

Από την πλευρά του ο άσος της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν, Μαμανο΄τυ Μπότζι, εξέρασε την επιθυμία του να πετύχει ένα γκολ κόντρα στους Πειραιώτες.

«Ξέρουμε γιατί έχουμε έρθει εδώ και τις δυσκολίες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς. Ναι με τη Ντιναμό δεν πήγα τόσο καλά αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αύριο θα δείτε τον πραγματικό Μπότζι και ελπίζω να σκοράρω. Το πιστεύω και το ελπίζω. Έχουμε κάνει καλές νέες προσθήκες και πιστεύουμε πως η ομάδα δυνάμωσε και άλλο».

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.