- Διαφήμιση -

Σε ένα επεισοδιακό Γκραν Πρι της Formula 1 στη Βρετανία, που σημαδεύτηκε από την αποχώρηση του Μαξ Φερστάπεν μετά τη σύγκρουση με τον Λιούις Χάμιλτον, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε τη νίκη, παρά τη τιμωρία 10 δευτερολέπτων που του επιβλήθηκε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη «μάχη» του τίτλου.

Ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes ήταν ο νικητής στο επεισοδιακό βρετανικό γκραν πρι που διεξήχθη σήμερα στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ο Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε στην δεύτερη θέση τον Μονεγάσκο Σαρλ Λεκλέρκ με Ferrari, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Φινλανδός Βάλτερι Μπότας με τη δεύτερη Mercedes.

- Διαφήμιση -

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον συγκρούστηκαν στον πρώτο γύρο και τη στροφή Κοπς, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull εγκατέλειψε, ενώ διακομίστηκε προληπτικά σε νοσοκομείο, και ο Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes τιμωρήθηκε από τους αγωνοδίκες με ποινή δέκα δευτερολέπτων, καθώς κρίθηκε υπαίτιος για τη σύγκρουση.

Ωστόσο ο Χάμιλτον ήταν… καταιγιστικός και κατάφερε να ανατρέψει αυτό το χάντικαπ και να φτάσει στη νίκη, με την οποία μειώνει τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Φερστάπεν στην κατάταξη των οδηγών.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.