- Διαφήμιση -

Ο Φώτης Μπαλόπουλος αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας του ΑΟ Διαβολιτσίου και ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της ομάδας του Κώστα Παλαμάρα.

Ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο SportsPlus, μετά την εξασφάλιση της παραμονής για την ομάδα του Διαβολιτσίου.

- Διαφήμιση -

“Καταρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και σε όλη την διοίκηση για αυτό που καταφέραμε.

Τώρα όσον αφορά την πορεία της ομάδας μας σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, πιστεύω ότι κάνεις όταν ξεκινήσαμε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, δεν πίστευε ότι θα έχουμε αυτή την πορεία, ούτε εμείς οι ίδιοι. Παρόλα αυτά, μέρα με τη μέρα και μέσα από σκληρή δουλειά στην προπόνηση, πιστέψαμε στους εαυτούς μας και καταφέραμε αυτό το μεγάλο κατόρθωμα.

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα συνεχίσει για τρίτη σερί χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και αυτό μεγαλώνει την ομάδα μέρα με την μέρα και η φανέλα μας αποκτά μεγαλύτερο βάρος και σεβασμό.

Τέλος εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και του χρόνου η ποδοσφαιρική χρονιά να να κυλήσει χωρίς προβλήματα.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.