- Διαφήμιση -

Ο αειθαλής Σωτήρης Τσάτσος αποτέλεσε τον εγκέφαλο στην ομάδα του Διαβολιτσίου, οργανώνοντας το παιχνίδι του συγκροτήματος τοθ Κώστα Παλαμάρα και όντας ο προπονητής μεσά στο γήπεδο.

Ο ικανότατος μέσος με δημιουργική και εκτελεστική δεινότητα, μίλησε στο SportsPlus, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της παραμονής για τον ΑΟ Διαβολιτσίου.

- Διαφήμιση -

“Πρωταρχικός στόχος όλων μας ήταν να σωθεί η ομάδα και τα καταφέραμε. Κάναμε άπαντες μια απίστευτη και πολύ μεγάλη προσπάθεια, η οποία τελικά δικαιώθηκε. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί το αξίζαμε και το καταφέραμε μέσα από σκληρή δουλειά.

Πετύχαμε κάτι που από την αρχή ήταν δύσκολο. Εμείς όμως, το πιστεύαμε και το καταφέραμε, λειτουργώντας ως ομάδα. Ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα παίζει του χρόνου στην Γ εθνικη και θα είναι μια από τις 85 ομάδες όλης της χώρα και αυτό αποτελεί μεγάλο παράσημο για την ιστορία της ομάδας.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.