- Διαφήμιση -

Απολογιστικη ΓΣ στον Ομιλο Αντισφαιρισης Καλαματας στα γηπεδα του Κορδια, ο Προεδρος Γ. Χρυσανθακοπουλος και η Γραμματεας του ΔΣ Σ. Χαλασοχωρη αναφερθηκαν στα σημαντικα εργα που εχουν γινει κατα το 2020 απο τη νεα Διοικηση (ανακατασκευη γηπεδων, φωτισμος led , ψηφιοποιηση υπηρεσιων προς τα μελη, εκδοση αδειων χρησης για τα γηπεδα, αθλητικη αναγνωριση του Συλλογου, η δουλεια που γινεται ξανα στις ακαδημιες με τα παιδια μας, η αυξηση στις εγγραφες των μελων και των αθλητων του Ομιλου κλπ).


Τα μελη επικυρωσαν ομοφωνα τους απολογισμους και τις αποφασεις σε ενα εξαιρετικο κλιμα που οφειλεται στην δουλεια και την εμπιστοσυνη προς τη νεα διοικηση, τον Προεδρο και τα μελη της, που εθελοντικα εχουν αφιερωσει πολυτιμο χρονο απο την προσωπικη τους ζωη για το αθλημα που αγαπουν
Μια νεα εποχη αναπτυξης ερχεται για το αγαπημενο τοπικο αθλημα απο ανθρωπους που νοιαζονται γι’ αυτο, με θητεια μολις 1 ετους και παρα τους δεδομενους περιορισμους της υγειονομικης πανδημιας.

- Διαφήμιση -


Απο την πλευρά μου ως μέλος της Ομοσπονδιας επισημάνθηκε η στήριξη στις σημαντικές τοπικές, αλλά και πανελλήνιες δράσεις του Συλλόγου μας που έρχονται στο προσεχές μέλλον και θα ανακαθόρισουν προοπτικά την πορεία του αθλήματος στην πόλη μας, δήλωσε ο δικηγόρος και συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Γεώργιος Μακρής.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.