- Διαφήμιση -

Δεκαεννιά (19) πολίστες για προετοιμασία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας Ομάδας των Ανδρών, Θόδωρος Βλάχος.

Οι “19”, που κλήθηκαν να είναι παρόντες στις 11 Ιουνίου, το πρωί (09.30) στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά: Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Κάκαρης, Θανάσης Χρυσοσπάθης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Κώστας Γουβής (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Γαλανίδης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Γιάννης Φουντούλης (ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Νικολαϊδης (ΜΠΡΕΣΙΑ), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ).

- Διαφήμιση -

Η Εθνική μας Ομάδα θα πραγματοποιήσει (13-18/6) προετοιμασία στη Χαλκίδα και από 19-22/6 με την Ισπανία, στη συνέχεια θα μεταβεί στη Τιφλίδα (25/6-2/7) για το Super Final του World League, θα ακολουθήσει κοινή προετοιμασία με την Ολλανδία (15-18/7) και στις 19 Ιουλίου θα αναχωρήσει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.