- Διαφήμιση -

Ο Γ.Σ. Ακρίτας δικαιώνεται για την επιλογή του να δώσει στο Άλμα επί Κοντώ πρωταρχικό ρόλο.

Η αθλήτρια του συλλόγου Κατερίνα Βαγενά πέτυχε να κατακτήσει την 3η θέση στον αγώνα γυναικών στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου που έλαβε χώρα στην Πάτρα, το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε. Η επίδοση της αθλήτριας που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο ήταν 4 μέτρα και 5 εκατοστά, σε ένα πολύ όμορφο αγώνα, όπου έδωσε το παρών (εκτός συναγωνισμού) η μεγάλη μας ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη. Το μετάλλιο αυτό ήταν και το μοναδικό από σύλλογο της Μεσσηνίας κάτι που μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να φέρουμε και άλλες διακρίσεις.

- Διαφήμιση -

Ο Γυμναστικός Σύλλογος ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 δημιούργησε την πρότυπη Ακαδημία Άλματος επί Κοντώ το καλοκαίρι του 2020 με στόχο να έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας ευρύτερα, να γνωρίσουν το άθλημα που χαρίζει στην Ελλάδα τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο στίβο.

Για τα παιδιά της Μεσσηνίας και όχι μόνο, ηλικιών 4 εώς 14 ετών, ο ΓΣ Ακρίτας υλοποιεί το μεγαλύτερο καλοκαιρινό Καμπ, στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Elite City Resort της Καλαμάτας, ξεκινώντας στις 28 Ιουνίου 2021 και διάρκεια 10 περιόδων-εβδομάδων. Πληροφορίες και εγγραφές στον πρόεδρο του Συλλόγου Ακρίτας κ. Πέτρο Παπαδόπουλο στο τηλ 6944 204 473 και στο petrosakritas@gmail.comwww.akritastivos.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.