- Διαφήμιση -

Το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” έπειτα από αγωνιστική απραξία ενός έτους, λόγω αναστολής όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων από την πολιτεία στα πλαίσια της αναχαίτισης της πανδημίας.
συμμετείχε στον Επετειακό ”43ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας”, έναν αγώνα ενταγμένο στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρονών από την Ελληνική Επανάσταση.
Αναλυτικότερα οι αθλητές του Ευκλή κατάφεραν να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις ανά ηλικιακή κατηγορία, φέρνοντας τα παρακάτω αποτελέσματα:

  • Πετρακόπουλος Ιωάννης, 11ος στην κατηγορία 30-34 ετών.
  • Λυριτζής Φίλιππος, 13ος και Κεφάλας Αριστόδημος, 27ος στην κατηγορία 35-39 ετών.
  • Σταμάτης Παντελεήμων, 18ος και Βεργετόπουλος Παναγιώτης, 30ος στην κατηγορία 45-49 ετών.
    Τέλος Ρήγας Νικόλαος, 25ος στην κατηγορία 50-55 ετών.
    Η συνολική απόσταση που κάλυψαν οι ποδηλάτες ήταν μήκους 102 χλμ, αφετηρία ήταν ο νέος λιμένας όπου παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.Π. καθώς και των Τοπικών παραγόντων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκίνησαν συνολικά 400 αθλητές όλων των ηλικιών, η διαδρομή είχε κατεύθυνση προς Πύργο – Κάτω Αχαΐα – Μιντιλογλι – Χαλανδριτσα – Καταρράκτης και τερματισμός έναντι του σιδηροδρομικός σταθμού των Καλαβρύτων.
    Επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι των ποδηλατών του΄΄Ευκλή” είναι ο Γύρος Νεμέας που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου και εν συνεχεία το Τοπικό Πρωτάθλημα Δυτικής και Νότιας Ελλάδας στις 12-13 Ιουνίου στην Μεγαλόπολη.
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.