- Διαφήμιση -

Στα ίσια (1-1) έφερε τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League η ΑΕΚ. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου επικράτησε του Προμηθέα με 113-101 στο ΟΑΚΑ, έπειτα από ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι, όπου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είχαν οι επιθέσεις των δύο ομάδων.

Μέικον και Κλαβέλ έδωσαν ανεπανάληπτες παραστάσεις, με τον πρώτο να σημειώνει 42 πόντους με 9/1 τρίποντα και τον δεύτερο να σταματάει στους 45 πόντους!

- Διαφήμιση -

Η σειρά επιστρέφει στην Πάτρα για το τρίτο παιχνίδι την Κυριακή (6/6, 18:00).

powered by Rubicon Project
Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, όλα θύμιζαν… κανονική περίοδο του NBA στο ΟΑΚΑ, με τον ρυθμό να είναι ξέφρενος και τις άμυνες απούσες.

Το επιθετικό ταλέντο των δύο ομάδων βγήκε μπροστά, με τα καλάθια να πέφτουν… βροχή και το σκορ να ανεβαίνει πάρα πολύ ψηλά.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε καλύτερα (6-12), αλλά η ΑΕΚ αντέδρασε άμεσα (13-12) και πήρε τα ηνία του αγώνα, τα οποία δεν τα έχασε ποτέ ξανά.

Η Ένωση κατάφερε να ξεφύγει ακόμα και με 15 πόντους (70-55) στο 26′, με τον Προμηθέα να μην έχει απαντήσεις και την ομάδα του Αγγέλου να φτάνει δίχως άγχος στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 27-22, 56-51, 74-64, 113-101

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.