- Διαφήμιση -

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δικαίωσε το Λαύριο, μετά τις τρεις ενστάσεις που κατέθεσε ο Προμηθέας, μετά τον πέμπτο ημιτελικό της Basket League. Δικαίωμα έφεσης στο ΑΣΕΑΔ έχουν οι Πατρινοί.

Την απόφαση να απορρίψει και τις τρεις ενστάσεις που είχε καταθέσει ο Προμηθέας Πατρών, μετά τον πέμπτο ημιτελικό της σειράς με το Λαύριο, που βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, πήρε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

- Διαφήμιση -

Με βάση τη συγκεκριμένη απόφαση, το Λαύριο κρατάει τη νίκη (81-74) και προκρίνεται στους τελικούς της Basket League (θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό).


Να αναφέρουμε όμως ότι ο Προμηθέας έχει το δικαίωμα έφεσης στον δεύτερο βαθμό, που είναι το ΑΣΕΑΔ και είναι πολύ πιθανό να το ασκήσει.

Να αναφέρουμε πάντως ότι -βάσει σχεδιασμού του ΕΣΑΚΕ- την Τρίτη ή την Τετάρτη (2/6) θα πρέπει να ξεκινήσουν οι σειρές των τελικών (μικρός και μεγάλος) προκειμένου το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα κι έτσι οι διεθνείς παίκτες να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά. Σε περίπτωση που ο Προμηθέας… κυνηγήσει την υπόθεση, τότε θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα προγραμματισμού.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.