- Διαφήμιση -

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όπου ενημερώνει πως τη προσεχή Κυριακή (30/5) δεν θα πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ενημέρωσε επίσημα τη ΓΑΔΑ πως δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την ερχόμενη Κυριακή, 30 Μαΐου. Είχε προηγηθεί η απαγόρευση από πλευράς ΕΛ.ΑΣ «για κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση γύρω από το γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” της Λεωφόρου Αλεξάνδρας» επικαλούμενη σοβαρό κίνδυνο επεισοδίων λόγω των προγραμματισμένων αρχαιρεσιών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για τις 30 Μαΐου.

- Διαφήμιση -

Θυμίζουμε πως νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από το έπος του Γουέμπλεϊ.
Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη
«Με επίσημο έγγραφο που έστειλε στη ΓΑΔΑ ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποίησε ότι δεν θα πραγματοποιήσει κάποια εκδήλωση εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την Κυριακή 30 Μαΐου».

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.