- Διαφήμιση -

Επίδειξη ανωτερότητας έκανε η Καλαμάτα απέναντι στη Ρόδο παρά το γεγονός ότι το σκορ έμεινε στο φτωχό 1-0. Η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρα για ευρύτερη νίκη της Μαύρης Θύελλας, η οποία εδραιώθηκε στην 1η θέση με τη νίκη αυτή.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπουσμπίμπα στο 24′ με ωραίοπλασε στην κλειστή γωνία του Πίτκα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Παυλίδη. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν συνεχώς επικονδερς καταστάσεις για τους Ροδίτες.

- Διαφήμιση -

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς στο 32 με τον Ταΐτη να αποκρούει το τετ α τετ του Αρναρέλλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαύρη Θύελλα έκλεισε καλά τους χώρους και δεν επέτρεψε ευκαιρία στους φιλοξενούμενους. Μπροστά χάθηκαν ευκαιρίες με τον Μαρκόφσκι και τον Αλεξόπουλο, με αποτέλεσμα το ματς να είναι ανοικτό μέχρι το τέλος.

Τελικά, η Καλαμάτα πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη και έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο Νότιο όμιλο της Football League.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παυλίδης (53’ λ.τρ. Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Σουμπίνιο (57’ Νατσιόπουλος), Μαρκόφσκι, Μπουσμπίμπα (73’ Γκαλίτσιος), Ηλιόπουλος (57’ Αλεξόπουλος)

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος (69’ Νικολόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καραγεώργης (59 λ.τρ. Δελεπόρτας), Καψάλης, Μπαξεβάνος, Σουλάι (46’ Χύσι), Τσίπρας, Βουργουντζής (46’ Σερέντιουκ), Μαρτσάκης (83’ Μακρής), Αρναρέλλης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.