- Διαφήμιση -

Όπως όλα δείχνουν, η Λάρισα έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η Λάρισα θα συνεχίσει με τον Παπανικολόπουλο στο «τιμόνι» της
Η ομάδα της Λάρισας από την έλευση του Νίκου Παπανικολόπουλο στο “τιμόνι” της είχε βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική της απόδοση στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League και μάλιστα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Η δουλειά του Έλληνα τεχνικού εκτιμήθηκε στη Θεσσαλική ομάδα και οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

- Διαφήμιση -

Ο coach Παπανικολόπουλος ανέλαβε τον πάγκο της Λάρισας τον Δεκέμβρη μετά την αποχώρηση του Λίνου Γαβριήλ. Η νοοτροπία του Έλληνα τεχνικού συνδυάστηκε σε αρκετά θετικό βαθμό με τους παίκτες της ομάδας και μάλιστα μερικοί από αυτούς διακρίθηκαν κιόλας.

Ο λόγος αρχικά για τον νεαρό ταλαντούχο σουτέρ, Κωνσταντίνο Παπαδάκη, ενώ και αρκετοί ξένοι αναδείχθηκαν μετά την έλευση του Παπανικολόπουλου στην ομάδα όπως ο Jerry Smith, αλλά και ο Brandon Rush.

basketblog.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.