Soccer Football - Copa Libertadores - Group D - Junior v River Plate - Estadio Romelio Martinez, Barranquilla, Colombia - May 12, 2021 River Plate's Paulo Diaz celebrates scoring their first goal with teammates Pool via REUTERS/Daniel Munoz
- Διαφήμιση -

Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί η Ρίβερ Πλέιτ στο παραδοσιακό ντέρμπι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου κι ένα από τα σημαντικότερα του πλανήτη, που θα γίνει σήμερα (16/5, 23:30) με αντίπαλο την Μπόκα Τζούνιορς για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Το ιατρικό επιτελείο της Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε αρχικά δέκα κρούσματα κορονοϊού και αμέσως μετά ακόμη πέντε, μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις (!) τερματοφύλακες της ομάδας.

- Διαφήμιση -

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο «επιστράτευσε» τον 21χρονο, Λεονάρντο Ντίαζ, καθώς οι Αρμάνι, Μπολόνια, Λουξ και Πετρόλι είναι «εκτός μάχης». Οι τέσσερις πορτιέρε «κόλλησαν» από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αλμπέρτο Μόντες, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα από την Παρασκευή.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.