- Διαφήμιση -

Η Ισπανία έκανε «δώρο» στην Εθνική Ελλάδας βόλεϊ των γυναικών την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωβόλεϊ, καθώς επικράτησε 3-0 της Αυστρίας και πλέον το μόνο κυνηγά η «γαλανόλευκη» είναι η πρώτη θέση στον προκριματικό της όμιλο.

Την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πανηγύρισε από σήμερα η Εθνική Γυναικών, χωρίς καν να χρειαστεί να αγωνιστεί στο Γκρατς. Στην πρεμιέρα του δεύτερου τουρνουά του 3ου προκριματικού ομίλου η Ισπανία νίκησε με 3-0 (25-17, 25-21, 25-22) τη διοργανώτρια Αυστρία, εξέλιξη που έφερε από σήμερα τη «γαλανόλευκη» στα τελικά, για δεύτερη συνεχή φορά.

- Διαφήμιση -

Η Εθνική ομάδα, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες χωρίς χαμένο σετ και με την Ισπανία να έχει επικρατήσει δύο φορές της Αυστρίας, εξασφάλισε από σήμερα μια θέση στην πρώτη δυάδα και μαζί την παρουσία της στις 24 καλύτερες ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου». Πλέον, στόχος της είναι το αήττητο στον όμιλο και η κατάκτηση της πρώτης θέσης.


Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα (13/5) είχε γίνει γνωστό πως η Νορβηγία αποσύρθηκε από την συνέχεια των προκριματικών και η Εθνική μας ομάδα είχε πάρει τη νίκη με 3–0 άνευ αγώνα στο μεταξύ τους παιχνίδι που ήταν [προγραμματισμένο για απόψε.

newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.