- Διαφήμιση -

Με δύο “σεντερφορίσια” γκολ του Μάρκο Μαρκόφσκι, η Μαύρη Θύελλα επικράτησε με 2-0 του Ασπροπύργου το απόγευμα της Τετάρτης και παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Οι μελανόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, δεν απειλήθηκαν δε καμία στιγμή και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

- Διαφήμιση -

Δύο από αυτές τις μετουσίωσε σε γκολ ο έμπειρος σέντερ φορ και χάρισε στην Καλαμάτα μια άνετη πλην απαραίτητη νίκη στη μάχη που δίνει η ομάδα για το πρωτάθλημα.

Το 1-0 έγινε στο 34′ με υπέροχη κίνηση του Σέρβου επιθετικού μέσα στην περιοχή και εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό.

Το τελικό 2-0 γράφτηκε στο 63′ με προβολή του ίδιου παίκτη, μετά από υπέροχη σέντρα του Παπατόλιου από αριστερά.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος (84’ Σαλίν), Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Νατσιόπουλος (84’ Τριανταφυλλάκης), Σουμπίνιο (67’Παυλίδης), Ηλιόπουλος (84’ Αλεξόπουλος), Φελίπε (67’ Μπουσμπίμπα), Μαρκόφσκι

Ασπρόπυργος (Φυντάνης): Ντιμίτροβιτς, Αργυροπουλος, Τριποτσέρης, Θεοδώρου (69’ Κατίδης), Αντουάν Να, Ζαχαράκης, Ζαχαρός, Κυριαζής (86’ Γεωργακόπουλος), Τζανουλίνος (69’ Πατσατσόγλου), Αμπεσόλο, Μαρούδας (57’ Βασιλείου)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.