- Διαφήμιση -

Σε ένα παιχνίδι, παράσταση για ένα ρόλο, οι Μελανόλευκοι πήραν αυτό που άξιζαν στο τέλος του αγώνα. Η δικαίωση ήρθε στο 93′ με τον Ηλιόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δερμιτζάκη, μετά από απόκρουση του τελευταίου σε σουτ του Σουμπίνιο.

Ιδιαίτερη σημασία έχει ο πανηγυρισμός αυτού του τέρματος, καθώς ο σκόρερ και οι συμπαίκτες του σήκωσαν μια φανέλα του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο πρώην πλέον αρχηγός της Καλαμάτας ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, σε ηλικία 26!! ετών. Πρόκειται σίγουρα για ένα θέμα που έχει εγείρει πολλά ερωτηματικά και αναμένουμε απαντήσεις.

- Διαφήμιση -

Στα αγωνιστικά, η Καλαμάτα έπαιζε μονότερμα τη Σαντορίνη σε όλο τον αγώνα.

Η κυριότερη ευκαιρία μέχρι το τέρμα ήταν στο 59, όταν ο Τριανταφυλλάκης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα από τη μικρή περιοχή.

Με τη νίκη αυτή η Καλαμάτα αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και μπορεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, την Τετάρτη με τον Ασπρόπυργο, και πάλι εντός έδρας.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Τριανταφυλλάκης (71’ Αλεξόπουλος), Αναστασόπουλος, Παυλίδης (77’ Νατσιόπουλος), Σουμπίνιο, Μπουσμπίμπα (67’ Μαρκόφσκι), Φελίπε (77’ Ηλιόπουλος)

Σαντορίνη (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ερρίκος, Σιμιτσής (67’ Σκαθαρούδης), Ντινιωτάκης (90’ Παπατζίκος), Μηνάς (67’ Μπουντόπουλος), Πολύζος (46’ Λάμπρου), Κανούλας (55’ λ. τρ. Γιουκούδης), Ιβανίδης, Κουρέλας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.