- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε το Λαύριο στο ΟΑΚΑ (108-71) για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου τον περιμένει ο Προμηθέας Πάτρας.

Δεν αντέχει σε κριτική το ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαυρίου, αφού το «τριφύλλι» με πολύ όρεξη και απίστευτη ευστοχία έξω από τα 6,75 μ. (17/36 τρίποντα!) δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σε κανένα σημείο του ματς και συνέτριψε την ομάδα της Λαυρεωτικής με 108-71.

- Διαφήμιση -

Έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίος του «τριφυλλιού» ήταν ο Σαντ-Ρος με 18 πόντους και 12 ασίστ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπέντιλ με 19π., με τον Μήτογλου να είχε 16π., τον Γουάιτ να είχε 15π., τον Χεζόνια 14π. και τον Παπαπέτρου 12π. Από την ομάδα του Σερέλη, ξεχώρισαν οι Ντιαλό και Κάρτερ με 25π. και 16π. αντίστοιχα.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (9/5) με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Προμηθέας Πάτρας, που περίμενε εδώ και ημέρας να μάθει τον αντίπαλό του.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.