- Διαφήμιση -

Οι ορισμοί της ΚΕΔ για τα ματς της 7ης αγωνιστικής των play off της Superleague. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Άρης – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης φτιάχνουν το πρόγραμμα της.

Για τρίτη φορά, ο Ιρφάν Πελίτο θα σφυρίξει παιχνίδι της Superleague. Ο 36χρονος Βόσνιος διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play off.

- Διαφήμιση -

Ο Πελίτο είναι μέλος της 1ης κατηγορίας της UEFA και είχε βρεθεί σε άλλες δυο αναμετρήσεις της Ένωσης στο ΟΑΚΑ (ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2 και ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2).

Στο παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός ορίστηκε ο 40χρονος Ισραηλινός Ρέινσρεϊμπερ, επίσης μέλος της 1ης κατηγορίας της UEFA ενώ στο Παναθηναϊκός – Αστέρας θα σφυρίξει ο Γκορτσίλας.

Οι ορισμοί των διαιτητών της 7ης αγωνιστικής των play off
Τετάρτη (5/5)

17:15 ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Ρέινσρεϊμπερ (Ισραήλ), Βοηθοί: Μπίτον (Ισραήλ), Σίμον (Ισραήλ), 4ος: Περράκης (Αθηνων), VAR: Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νιας).

19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Μεϊντανάς (Αχαϊας), Κόλλιας (Ηείρου), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), AVAR: Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής).

21:30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ:

Πέλιτο (Βοσνία), Βοηθοί: Ιμπριμπέγκοβιτς (Βοσνία), Μπέλιο (Βοσνία), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), AVAR: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.