- Διαφήμιση -

Οι μεταγραφικές βόμβες των ομάδων της Volleyleague συνεχίζονται, καθώς μετά τον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα Σύρου σειρά πήρε ο ΠΑΟΚ  ο οποίος συμφώνησε με τον Γιώργο Πετρέα ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γιώργος Πετρέας. Ο 35χρονος διεθνής κεντρικός συμφώνησε με την διοίκηση του Δικεφάλου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για την επισημοποίηση του deal.

- Διαφήμιση -

Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ αφού η έλευση του Πετρέα στην ομάδα ισχυροποιεί κατά πολύ πλέον τους “ασπρόμαυρους” στον φιλέ, αλλά ταυτόχρονα “ελευθερώνει” και μια θέση ξένου στο ρόστερ αφού δύσκολα θα παραμείνει ο Άγκανιτς. Εξέλιξη ιδιαίτερα θετική στον σχεδιασμό της ομάδας αφού η απόκτηση του Πετρέα δίνει την ευκαιρία στον Γιάννη Καλμαζίδη να έχει μια επιπλέον επιλογή ξένου σε άλλη θέση στο ρόστερ.

Ο Πετρέας την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Γαλλία με την φανέλα της Πουατιέ με την οποία κατάκτησε την 8η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αποκλείστηκε στα play-offs από την Μονπελιέ.

Volleyplanet

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.