- Διαφήμιση -

Οι επτά ομάδες της Euroleague, ανάμεσα τους κι ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, πήραν μία μεγάλη νίκη στα… εσωτερικά της διοργάνωσης.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα (26/4), πέρασε το αίτημα των ομάδων να συμμετέχουν κανονικά και εκείνες στο Διοικητικό Συμβούλιο, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, καθώς σχεδόν όλες τις αποφάσεις της έπαιρνε ο Τζόρντι Μπερτομέου.

- Διαφήμιση -

Πλέον αποφασίζουν και οι ομάδες αναφορικά με τα οικονομικά και αγωνιστικά θέματα της διοργάνωσης, εξέλιξη πολύ σημαντική για τα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκα:

«Στη συνάντηση που έγινε τη Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου, τα μέλη της ECA συμφώνησαν στα εξής:

-Οι 11 σύλλογοι δεσμεύονται πλήρως αφοσιωμένοι στην ενότητά τους ως οι ιδρυτές της περιουσίας τους και είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η ενότητα έχει προσφέρει την επιτυχία τα τελευταία 20 χρόνια.
– Οι 11 ομάδες παραμένουν δεσμευμένες στο όραμά τους να πραγματοποιήσουν τα απαραίτητα κοινά βήματα για να συνεχίσουν να στηρίζονται σε αυτή την επιτυχία, διατηρώντας τις διοργανώσεις της Ευρωλίγκα στα ίδια υψηλά επίπεδα.
– Η Ευρωλίγκα θα προτείνει μέτρα για την παρέμβαση των 11 συλλόγων στο κυβερνητικό οικοδόμημα, στην προσεχή συνέλευση της ECA».

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.