- Διαφήμιση -

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε η Μαύρη Θύελλα το μεσημέρι του Σαββάτου. Θύτης ήταν η ομάδα της Καλλιθέας, η οποία επικράτησε με 2-1, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο γήπεδο της.

Η Καλαμάτα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση του Μαρκόφσκι. Ο Σέρβος πέτυχε το πρώτο του γκολ για φέτος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

- Διαφήμιση -

Η Καλλιθέα ευτύχησε να ισοφαρίσει με ένα τυχερό γκολ, όταν στο 40ο λεπτό η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην πλάτη του Ταΐρη για να καταλήξει στα δίχτυα. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα που δέχτηκαν φέτος οι μελανόλευκοι.

Κομβικής σημασίας ήταν η χαμένη ευκαιρία του Παυλίδη λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο δευρεο ημίχρονο η Καλαμάτα δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 55′. Ο Δτούπης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) έγραψε το 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι μελανόλευκοι δεν απείλησαν ποτέ την αντίπαλη εστία, παρά τις αλλαγές του Αναστόπουλου. Ως αποτέλεσμα το 2-1 έμεινε χωρίς πίεση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν την Καλαμάτα στην τρίτη θέση και τους 12 βαθμούς.

Καλλιθέα (Τάτσης): Πάντος, Μουσταφίδης, Κρητικός (85′ Θεοδωράκης), Καλύβας, Χοτζάλι (70′ Παντελίδης), Παπαγγέλης, Στούπης (85′ Σάμιος), Σταύρου (70′ Τσιντώνης), Μαρουκάκης (62′ λ.τ Καββαδίας), Καντέ, Ενγκουέμ

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβίνγκα (80′ Φελίπε), Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος (60′ Μπουσμπίμπα), Παυλίδης (80′ Ηλιόπουλος), Αλεξοπουλος (60′ Σουμπίνιο), Μαρκόφσκι, Κέρη (80′ Νατσιόπουλος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.