- Διαφήμιση -

Το 3-1 στη Μαδρίτη αρκούσε, όπως αποδείχθηκε, στη Ρεάλ για να αποκλείσει τη Λίβερπουλ και να περάσει στους «4» του Champions League.

Οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά με στόχο το γρήγορο γκολ και θα μπορούσαν να το πετύχουν με Σαλάχ (2′) ή Μίλνερ (11′) αλλά ο Κουρτουά αντέδρασε σωστά. Από την άλλη, οι Μαδριλένοι θα μπορούσαν να… τελειώσουν το παιχνίδι από το 20′, αλλά ο Μπενζεμά σημάδεψε δοκάρι μετά το λάθος του Άρνολντ, με το 0-0 να παραμένει.

- Διαφήμιση -

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε μετά το πρώτο 20λεπτο αφού αυτό ήθελαν οι Ισπανοί και το κατάφεραν, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους Σαλάχ (41′) και Βαϊνάλντουμ (42′), οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν αλλά τόσο ο Αιγύπτιος όσο και ο Ολλανδός ήταν άστοχοι.

Το ίδιο συνέβη και στο πρώτο λεπτό της επανάληψης με τον Φιρμίνο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Κουρτουά αλλά δεν σκόραρε, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει τη λύση μέσω των αλλαγών που έκανε στη συνέχεια και τον Ζινεντίν Ζιντάν να βλέπει την ομάδα του να έχει την κατάσταση υπό έλεγχο.

Η Ρεάλ μπορεί να μην έκανε κάτι εντυπωσιακό επιθετικά, δεν το χρειαζόταν άλλωστε, αλλά δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα από το 50′ κι έπειτα, με αποτέλεσμα να πάρει το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό, στοχεύοντας πλέον στην κατάκτηση του 14ου Champions League της ιστορίας της!

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Φίλιπς, Καμπάκ (59′ Ζότα), Αλεξάντερ-Άρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Φαμπίνιο, Μίλνερ (59′ Τιάγκο), Σαλάχ, Μανέ (80′ Σακίρι), Φιρμίνο (80′ Τσάμπερλεϊν).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μεντί, Βαλβέρδε, Νάτσο, Μιλιτάο, Κρόος (72′ Οντριοθόλα), Κασεμίρο, Μόντριτς, Βινίσιους (72′ Ροντρίγκο), Ασένσιο (81′ Ίσκο), Μπενζεμά.

Newsbeast

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.