Soccer Football - Champions League - Quarter Final Second Leg - Chelsea v Porto - Ramon Sanchez Pizjuan, Seville, Spain - April 13, 2021 FC Porto's Mehdi Taremi scores their first goal REUTERS/Marcelo Del Pozo
- Διαφήμιση -

Η εκτός έδρας νίκη με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετή στην Τσέλσι για να αποκλείσει την Πόρτο και να προκριθεί στους ημιτελικούς του Champions League.

Οι Πορτογάλοι ήταν υποχρεωμένοι να παίξουν φουλ επίθεση και… ό,τι βγει, αλλά τελικά δεν βγήκε τίποτα καλό. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο πίεζε ψηλά, δυσκόλευε τους Άγγλους, είχε γενικά την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχε και τον τρόπο για να γίνει απειλητική, με συνέπεια το πρώτο ημίχρονο να περάσει χωρίς κάποια μεγάλη φάση.

- Διαφήμιση -

Ο,τι καλύτερο, δηλαδή, για την Τσέλσι, η οποία πρόσεχε συνεχώς την άμυνά της και το έκανε σωστά. Έτσι, τα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο περνούσαν χωρίς να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο και με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να πλησιάζει συνεχώς στην 4άδα του Champions League.

Και τελικά έφτασε σε αυτή, αφού η Πόρτο άργησε πολύ να σκοράρει. Το έκανε στο 93′ με το ωραίο γυριστό σουτ του Ταρέμι (0-1), αλλά δεν προλάβαινε να βάλει δεύτερο γκολ και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Τσέλσι: Μεντί, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Τσίλγουελ, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Πούλισικ, Μάουντ (86′ Ζίγιεχ), Χάβερτς (91′ Ζιρού).

Πόρτο: Μαρτσεσίν, Πέπε, Ουρίμπε, Μαρεγκά (75′ Εβανίλσον), Ζαϊντού, Γκρούγιτς (63′ Ταρέμι), Κορόνα (75′ Λουίζ Ντίαζ), Μαναφά (75′ Νανού), Μπεμπά, Οτάβιο, Σέρτζιο Ολιβέιρα (84′ Βιέιρα).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.