- Διαφήμιση -

Την τρίτη της νίκη σε πέντε αγώνες πανηγύρισε το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα της Καλαμάτας. Η Μαύρη Θύελλα επικράτησε με 2-0 του σκληροτράχηλου Αστέρα Βλαχιώτη, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως στο παιχνίδι της παραμένει η εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Αυτή είναι που χαρίζει στους μελανόλευκους τους βαθμούς και την πρώτη θέση στο Νότιο Όμιλο.

Είναι αξιοσημείωτο πως σε πέντε αγωνιστικές, η εστία της Καλαμάτας δεν έχει παραβιαστεί ούτε μία φορά. Αυτό επιτρέπει στο συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου να παίρνει τις νίκες ενώ δεν έχει ρολάρει ακόμη επιθετικά. Η ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι δεδομένη και όταν “βρεθούν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είναι σίγουρο πως θα δούμε και πιο ωραίο ποδόσφαιρο.

- Διαφήμιση -

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μετράει στον πρωταθλητισμό είναι οι βαθμοί και η Καλαμάτα παρουσιάζεται σταθερή σε αυτό μέχρι στιγμής.

Επόμενος αγώνας είναι το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στην πληγωμένη Νίκη Βόλου, στο Στάδιο και με ενδεχόμενη νίκη, το μέλλον θα φαντάζει ακόμη πιο ευοίωνο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 19′ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε μια ομολογουμένως δύσκολη φάση.

Στο 34ο λεπτό η Καλαμάτα ανοίγει το σκορ με τρομερό σουτ του Αναστασόπουλου έξω από την περιοχή που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Φαρμάκη.

Στο 57′ ο Μπουσμπίμπα κάνει πολύ ωραία ενέργεια από δεξιά αλλά το σουτ του κόντραρε στους αμυντικούς.

Στο 68′ Σουμπίνιο και Κέρη κρύβουν τη μπάλα, σουτ του τελευταίου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 86′ ο Κέρη πετυχαίνει το πρώτο του γκολ και γράφει το 2-0 με ωραίο σουτ από θέση βολής μετά από ασίστ του Τριανταφυλλάκη από δεξιά.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταϊρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος (69’ Αναστασόπουλος), Παυλίδης (81’ Τριανταφυλλάκης), Σουμπίνιο (81’ Αλεξόπουλος), Κέρι, Φελίπε (69’ Μαρκόφσκι), Μπουσμπίμπα (60’ Ηλιόπουλος)

Αστέρας Βλαχιώτη (Γιώργος Βαζάκας): Φαρμάκης, Κουρτέσης (72’ Ευαγγελιδάκης), Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Καλλέργης (61’ Παπούλης), Μπρακαμόντε (82’ Παπουτσίδης), Σκεντεράι, Βερνάρδος (82’ Τουλουβασίλης), Μάρτσεφ (82’ Πατσαρούχας)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.