- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη σεζόν στη Volley League με νίκη γοήτρου 3-2 σετ (23-25, 23-25, 36-34, 25-23, 15-7) κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα μείνει όμως στην ιστορία, λόγω του Σωτήρη Πανταλέων.

Ο θρύλος του ελληνικού βόλεϊ και εμβληματικός αρχηγός του Τριφυλλιού, ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα, ότι αυτό θα είναι το τελευταίο ντέρμπι της σπουδαίας καριέρας του, αφού έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

- Διαφήμιση -

Στα 40 του χρόνια και μετά από 25 σεζόν στον Παναθηναϊκό, με 4 πρωταθλήματα και συνολικά 9 τίτλους, ο Σωτήρης Πανταλέων αφήνει το βόλεϊ ανδρών και την… οικογένειά του, όπως δήλωσε ο ίδιος στην ΕΡΤ.


“Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.